Drie nieuwe leden voor de Management Board HEMA

Drie nieuwe leden voor de Management Board HEMA

15-10-2015 Adriana Hoppenbrouwer, Trevor Perren en Mischa Simons (foto) zijn benoemd als nieuwe leden van de Management Board van HEMA.

Benoemingen
Het Management Board van HEMA is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken van het bedrijf. Adriana Hoppenbrouwer en Trevor Perren zijn op 1 oktober 2015 aangetreden als nieuwe leden van deze Board. Mischa Simons zal per 15 november 2015 aantreden als Director Buying & Merchandising Food & Hardgoods van HEMA. Simons zal dan tevens toetreden tot de Management Board.

Samenstelling
De Management Board van HEMA bestaat naast de zojuist genoemde leden ook uit Executive Director Operations Paul Havinga en de leden van de Raad van Bestuur, namelijk CEO Tjeerd Jegen en CFO Tim Isaacs.

 

Veranderingen
Met name de laatste twee jaren had HEMA te maken met achterblijvende resultaten, ondanks de opening van nieuwe filialen in het buitenland. In april 2015 vertrok toenmalig CEO Ronald van Zetten bij het bedrijf, wiens positie onder druk stond wegens de tegenvallende resultaten.

Ervaring
CEO Tjeerd Jegen laat weten verheugd te zijn met de benoemingen. 'Hiermee voegen we binnen onze Management Board niet alleen veel internationale retail- en managementervaring toe, maar ook diversiteit en erkenning van HEMA talent', aldus Jegen. Hoppenbrouwer heeft een lange internationale loopbaan binnen retail, onder meer bij Hunkemöller, Orange en Nike. Trevor Perren heeft jarenlang retail-ervaring opgedaan bij Marks & Spencer, Woolworths en C&A. Ook Simons heeft veel ervaring in de retail: zij begon haar loopbaan in 1998 bij Ahold en is sinds 2011 werkzaam bij HEMA.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook