Nieuwe Raad van Commissarissen voor In Person

Nieuwe Raad van Commissarissen voor In Person

11-02-2015 Uitzendbureau In Person heeft een nieuwe Raad van Commissarissen aangesteld. Albert Jan Jongsma is voorzitter. 

Taak
Het is de taak van de Raad van Commissarissen om toezicht te houden op de directie en de directie te ondersteunen de ambitie voor de komende jaren nog sneller te realiseren.

Directie
De directie van In Person bestaat uit Michiel Pot (CEO) en Ralph Hoogerhuis (CFO). In Person heeft een Raad van Commissarissen van vijf personen aangesteld: Albert Jan Jongsma (voorzitter, managing director Sixteentwo B.V.), Marc de Vries (country manager Twitter Benelux), Gerrit Bruggeman (managing partner Real Time Branding), Henk Volberda (hoogleraar Strategisch Management en Ondernemingsbeleid, Erasmus Universiteit Rotterdam, wetenschappelijk directeur INSCOPE) en Herman Kok, de oprichter en directeur-grootaandeelhouder van In Person.

Groei
In Person was in 2012 het snelst groeiende uitzendbureau van Nederland, in twee jaar steeg de omzet met 50%. In 2014 is In Person als één van de best groeiende bedrijven genomineerd voor de High Growth Awards en haalde In Person een hoge score in het Beste Werkgeversonderzoek van Effectory en Intermediair.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook