Allard Goldschmeding CFO bij Acomo

Allard Goldschmeding CFO bij Acomo

09-05-2016 Goldschmeding, sinds december 2015 werkzaam bij Acomo, is benoemd tot CFO van het beursgenoteerde handelshuis.

Benoeming
Allard Goldschmeding is op de Algemene vergadering van Aandeelhouders van Amsterdam Commodities op 26 april 2016 benoemd tot financieel directeur en statutair directeur. Goldschmeding was vanaf 2014 CFO bij VION Food Group en stapte per 1 december 2015 over naar Acomo.

Opvolger
Met deze benoeming volgt Goldschmeding Jan ten Kate op, die in augustus 2015 aftrad als CFO van Acomo. Bestuursvoorzitter Erik Rietkerk zegt de tijd te hebben genomen om een goede opvolger voor Ten Kate te vinden. 'Hij moest ervaring en affiniteit met de food business hebben, passen in de financiële rol die de holding heeft en onze dochterondernemingen kunnen motiveren en faciliteren. Allard voldoet aan dat profiel', aldus Rietkerk.

Ervaring Goldschmeding
Behalve bij VION is Goldschmeding ook als CFO werkzaam geweest bij H.J. Heinz en een onderdeel van de Sara Lee Corporation. Van 2008 tot 2010 werkte Goldschmeding als principal consultant bij Archstone Consulting.

Lees ook
> Nieuwsbericht over het aftreden van Ten Kate

Interview met Allard Goldschmeding

Transfer talks

Transfer talks

17-05-2018 Niet ratio, maar buikgevoel blijkt de beste due diligence voor die aangeboden topfunctie bij een ander bedrijf. Drie overstappers over het telefoontje van de headhunter en hun onboarding daarna: ‘Tijdens mijn carrière heb ik één verkeerde keuze gemaakt en dat wilde ik niet nog een keer.’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook