Annette Mosman vanaf juni 2015 CEO van Generali

Datum: 04-03-2015

Annette Mosman vanaf juni 2015 CEO van Generali

Annette Mosman zal per 1 juni 2015 de functie van CEO van Generali overnemen van Freek Wansink.

Annette Mosman
Annette Mosman (1967) was consultant bij KPMG en is sinds 2009 in dienst bij Generali als CFRO. Binnen de internationale Generali Group is zij de tweede vrouw op een CEO-positie.


Freek Wansink
“Wij geloven in de ontwikkeling van onze mensen binnen ons bedrijf. Ik ben dus trots op deze kundige opvolger”, aldus Freek Wansink. Volgens Wansink is het momentum van de bestuuswisseling prima, aangezien het bedrijf er goed voor staat. Dit mede dankzij de recente ingrijpende herstructurering.


 

Doelen
Over haar doelen zegt Mosman: “We zijn al in 2006 begonnen met de fundamenten van onze strategie. In de laatste twee jaar zijn we enorm gaan versnellen en inmiddels hebben we een stevige basis staan. Vanuit die basis wil ik verder bouwen aan een dynamische organisatie die mooie proposities heeft voor verschillende klantgroepen. Modern, en met de verzekering dat de klant de aandacht krijgt die hij verdient. Waar teamwork het verschil maakt. Ik geloof in de kracht van de mensen in onze organisatie, die maken het verschil voor onze klanten.”

Top 100 Corporate Vrouwen

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook