Annette Mosman vanaf juni 2015 CEO van Generali

Annette Mosman vanaf juni 2015 CEO van Generali

04-03-2015 Annette Mosman zal per 1 juni 2015 de functie van CEO van Generali overnemen van Freek Wansink.

Annette Mosman
Annette Mosman (1967) was consultant bij KPMG en is sinds 2009 in dienst bij Generali als CFRO. Binnen de internationale Generali Group is zij de tweede vrouw op een CEO-positie.

Freek Wansink
“Wij geloven in de ontwikkeling van onze mensen binnen ons bedrijf. Ik ben dus trots op deze kundige opvolger”, aldus Freek Wansink. Volgens Wansink is het momentum van de bestuuswisseling prima, aangezien het bedrijf er goed voor staat. Dit mede dankzij de recente ingrijpende herstructurering.

 

Doelen
Over haar doelen zegt Mosman: “We zijn al in 2006 begonnen met de fundamenten van onze strategie. In de laatste twee jaar zijn we enorm gaan versnellen en inmiddels hebben we een stevige basis staan. Vanuit die basis wil ik verder bouwen aan een dynamische organisatie die mooie proposities heeft voor verschillende klantgroepen. Modern, en met de verzekering dat de klant de aandacht krijgt die hij verdient. Waar teamwork het verschil maakt. Ik geloof in de kracht van de mensen in onze organisatie, die maken het verschil voor onze klanten.”

Interview met Annette Mosman

Deze drie topvrouwen zien een ‘<i>cut the crap</i>-mentaliteit’ ontstaan

Deze drie topvrouwen zien een ‘cut the crap-mentaliteit’ ontstaan

10-06-2020 De crisis zorgt voor nieuw licht op risicomanagement en de kracht van purpose, concluderen bestuurders van APG, ABN AMRO en Achmea in een gesprek over leidinggeven in crisistijd. ‘De crisis heeft laten zien dat de strategie klopt, maar dat de executie veel sneller en beter kan.’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook