Annette Mosman chief finance and risk officer bij APG

Annette Mosman chief finance and risk officer bij APG

06-11-2017 Annette Mosman is benoemd tot nieuwe chief finance and risk officer van APG.

Annette Mosman is sinds 2011 lid van de raad van bestuur van Generali Nederland, waarvan sinds 2015 in de functie van ceo.

Zij zal Angelien Kemna opvolgen, wier tweede benoemingstermijn afliep op 1 november 2017. 

Gerard van Olphen, voorzitter van de raad van bestuur van APG Groep: 'We zijn zeer verheugd met de aanstelling van Annette Mosman. Haar grote deskundigheid en ervaring op zowel financieel als risk management gebied zullen van grote waarde zijn voor APG. Ik heb met Angelien de afgelopen periode meer dan plezierig samengewerkt. Ik heb haar niet alleen als een professionele bestuurder, maar ook als een fijne collega leren kennen. Ik dank haar voor haar ondersteuning het afgelopen jaar.”

Meer over Annette Mosman

Annette Mosman nieuwe bestuursvoorzitter APG Groep

Annette Mosman nieuwe bestuursvoorzitter APG Groep

15-02-2021 APG Groep maakt op 15 februari 2021 bekend Annette Mosman te benoemen tot bestuursvoorzitter. Per 1 maart 2021 volgt zij Gerard van Olphen op, die terugtreedt.

Annette Mosman voorgedragen als commissaris AFC Ajax NV

Annette Mosman voorgedragen als commissaris AFC Ajax NV

05-10-2020 Op 2 oktober maakt AFC Ajax NV bekend Annette Mosman voor te dragen als lid van de raad van commissarissen. Tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders op 13 november zal erover gestemd worden.

Interview met Annette Mosman

Deze drie topvrouwen zien een ‘<i>cut the crap</i>-mentaliteit’ ontstaan

Deze drie topvrouwen zien een ‘cut the crap-mentaliteit’ ontstaan

10-06-2020 De crisis zorgt voor nieuw licht op risicomanagement en de kracht van purpose, concluderen bestuurders van APG, ABN AMRO en Achmea in een gesprek over leidinggeven in crisistijd. ‘De crisis heeft laten zien dat de strategie klopt, maar dat de executie veel sneller en beter kan.’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook