Annette Mosman voorgedragen als commissaris AFC Ajax NV

Annette Mosman voorgedragen als commissaris AFC Ajax NV

05-10-2020 Op 2 oktober maakt AFC Ajax NV bekend Annette Mosman voor te dragen als lid van de raad van commissarissen. Tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders op 13 november zal erover gestemd worden.

Tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders op 13 november zal de voordracht van Annette Mosman goedgekeurd worden. Mosman zal toetreden tot de raad van commissarissen van Ajax en de plaats overnemen van Leo van Wijk, die zal aftreden. Tijdens de vergadering zal Ernst Ligthart worden herbenoemd.

Annette Mosman is sinds 2018 chief financial & risk officer en lid van de raad van bestuur van APG. Daarnaast zit ze in het bestuur van NOC*NSF en is ze lid van de raad van toezicht van KWF Kankerbestrijding en het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Voorheen werkte Mosman bij onder andere KPMG, Atos en Generali.

Interview met Annette Mosman

Deze drie topvrouwen zien een ‘<i>cut the crap</i>-mentaliteit’ ontstaan

Deze drie topvrouwen zien een ‘cut the crap-mentaliteit’ ontstaan

10-06-2020 De crisis zorgt voor nieuw licht op risicomanagement en de kracht van purpose, concluderen bestuurders van APG, ABN AMRO en Achmea in een gesprek over leidinggeven in crisistijd. ‘De crisis heeft laten zien dat de strategie klopt, maar dat de executie veel sneller en beter kan.’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook