Anno Kamphuis nieuwe CFO ICT Automatisering

Anno Kamphuis nieuwe CFO ICT Automatisering

05-04-2011 Anno Kamphuis is met ingang van 4 april 2011 aangesteld als CFO van ICT Automatisering. Dat meldt de beursgenoteerde technische software-ontwikkelaar vandaag.

Tot voor kort was Anno Kamphuis werkzaam als interim directeur Corporate Finance en Chief Restructuring Officer bij Schoeller Arca Systems. Deze onderneming levert wereldwijd plastic verpakkingen.

Anno Kamphuis
Kamphuis wordt door ICT Automatisering geprezen om zijn uitgebreide ervaring op het gebied van financieel management, treasury en control.

Loopbaan
Zo was Kamphuis in de periode 2003 tot 2007 CFO en Chief Risk Officer van Atradius en heeft hij diverse financiële functies bekleed bij o.a. Unilever, Citibank en JP Morgan.

ICT Automatisering
ICT Automatisering is onderdeel van het beursgenoteerde ICT Groep, dat sinds 1978 software gerelateerde diensten levert aan hightech- en industriële bedrijven in o.a. Nederland, Polen en Duistland.

ICT Groep
Het hoofdkantoor van ICT Groep is gevestigd in Barendrecht. Onder ICT Groep vallen ook ICT Embedded en ICT Solutions, divisies die zich eveneens richten op embedded software, industriële automatisering, telecommunicatie en administratieve automatisering.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook