Nieuwe commissarissen PwC Nederland

Nieuwe commissarissen PwC Nederland

29-06-2023 Per 1 juli voegen Baukje Dreimüller, Floor Rink en Saskia Vlaar zich bij de raad van commissarissen van PwC Nederland, waardoor de raad van commissarissen nu bestaat uit zes externe leden.

Baukje Dreimüller (1981) brengt uitgebreide ervaring als General Counsel met zich mee. Ze is onlangs begonnen als directeur Corporate Legal bij Royal Schiphol Group en heeft eerder gewerkt voor Renewi Plc en Houthoff.

Saskia Vlaar (1970) is bestuurslid bij AiNed en bekleedt daarnaast meerdere toezichthoudende functies. Ze heeft ruime ervaring in leiderschapsrollen in zowel de private als de semi-publieke sector, waaronder KPN, TNO en Shell, altijd met een sterke nadruk op innovatie en transformatie.

Floor Rink (1975) is hoogleraar Organisatiegedrag aan de Rijksuniversiteit Groningen, waar haar onderzoek zich richt op diversiteit, macht, ethiek en strategische besluitvorming. Ze is een frequente spreker in diverse executive programma's voor bestuurders en toezichthouders.

Chris Buijink, president-commissaris, is verheugd met de nieuwe leden. “Hun kennis en expertise op bestuurlijk niveau zijn ontzettend waardevol voor PwC. Des te meer omdat het de kernpunten raakt van de strategie van PwC waarbinnen innovatie, transformatie en inclusie en diversiteit belangrijke speerpunten zijn.”

Ellemers en Oldenburg verlaten de raad van commissarissen omdat hun tweede termijn op 1 juli afloopt. Buijink zegt: "We zijn Naomi en Frits dankbaar voor hun bijdrage. Hun toewijding en expertise hebben een grote impact gehad en we wensen hun het beste voor de toekomst."

Per 1 juli bestaat de raad van commissarisen uit: Chris Buijink (voorzitter), Jan Sijbrand, René van Schooten, Baukje Dreimüller, Floor Rink en Saskia Vlaar.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook