Wolters Kluwer benoemt Bill Baker tot chro

Wolters Kluwer benoemt Bill Baker tot chro

15-06-2021 Wolters Kluwer heeft op 14 juni 2021 bekendgemaakt Bill Baker te benoemen tot chief human resources officer. Baker volgt daarmee Maryjo Charbonnier op.

Bill Baker volgt per direct Maryjo Charbonnier op, die Wolters Kluwer na zes jaar verlaat om haar carrière elders voort te zetten. Sinds 2013 is Baker werkzaam bij Wolters Kluwer, meest recent als executive vice president, global rewards & HR service delivery. In deze rol was hij verantwoordelijk voor het ontwerp en de levering van een concurrerende en overtuigende beloningsstrategie, en de optimalisatie van HR service delivery, waaronder operaties, analyses en technologie. Daarvoor was Baker vice president en divisiehoofd HR. Voor hij bij Wolters Kluwer aan de slag ging, bekleedde Baker verschillende leidinggevende functies bij Guardian Life en Hummingbird/OpenText. Baker: ‘Ik kijk ernaar uit om samen te werken met de leiding van het bedrijf en mijn HR-collega’s over de hele wereld om hoger te blijven mikken en resultaten te boeken voor onze medewerkers en onze klanten.’

Nancy McKinstry, ceo en voorzitter van de raad van bestuur van Wolters Kluwer, laat weten erg blij te zijn intern een sterke leider te hebben gevonden voor het volgende hoofdstuk in HR. ‘Bill heeft een uitgebreide ervaring die van groot belang zal zijn bij het uitvoeren van onze ambitieuze agenda als bedrijf, aangezien talent een belangrijke factor is bij het realiseren van ons potentieel. De toewijding van onze zeer gespecialiseerde medewerkers is een van onze grootste sterktes en van cruciaal belang voor ons toekomstige succes’, aldus McKinstry.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook