Wijzigingen in raad van commissarissen Royal HaskoningDHV

Wijzigingen in raad van commissarissen Royal HaskoningDHV

05-04-2024 Royal HaskoningDHV heeft wisselingen in de raad van commissarissen bekendgemaakt.

Peter Blauwhoff treedt terug als president-commissaris. Hij heeft negen jaar in de raad van commissarissen gezeten, waarvan de laatste vier jaar als voorzitter.

Blauwhoff wordt opgevolgd door Daan Sperling, die lid van de raad van commissarissen van Royal HaskoningDHV is sinds 2019. Hij is ook commissaris bij Boskalis, Stadsherstel Historisch Rotterdam, GMB Holding en M.J. de Nijs en Zonen. Over zijn benoeming zegt hij: 'Ik ben erg enthousiast over deze nieuwe rol en verheug me erop om het bedrijf verder te ondersteunen bij het navigeren door deze volatiele wereldwijde economische omgeving.'

Ook is bekendgemaakt dat Taco de Haan is benoemd als nieuw lid van de raad van commissarissen. Hij is de voormalig ceo van Stork Holding en was in het verleden ook actief bij Fluor Corporation. Hij is momenteel commissaris bij Power2X. 

Ceo Marije Hulshof geeft aan dat De Haan een schat aan kennis en ervaring meebrengt met betrekking tot Royal HaskoningDHV's industrie en de energietransitie.

Taco de Haan zegt over zijn benoeming: 'Het is een voorrecht om lid te worden van de raad van commissarissen van Royal HaskoningDHV. Het bedrijf speelt een belangrijke rol bij het aangaan van de grote uitdagingen in de wereld, zoals energietransitie en klimaatverandering. Ik kijk ernaar uit om bij te dragen aan haar missie Enhancing Society Together.'

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook