Dirk Jan van den Berg weg bij TU Delft

Dirk Jan van den Berg weg bij TU Delft

07-09-2015 Van den Berg is per 1 september 2015 bij TU Delft vertrokken en is per diezelfde datum lid van het bestuur van Sanquin geworden.

TU Delft
Dirk Jan van den Berg heeft zijn functie als voorzitter van het College van Bestuur van TU Delft neergelegd. De taken van Van den Berg worden tijdelijk overgenomen door de andere leden van het bestuur. Het College van Bestuur zegt dankbaar te zijn voor zijn de inspanningen van de afgelopen jaren. Volgens het bestuur heeft Van den Berg gezorgd voor een in financieel opzicht gezonde universiteit met een uitstekende positie in binnen- en buitenland.

Sanquin
Van den Berg is per 1 september 2015 aangesteld als nieuw lid van de Raad van Bestuur van Sanquin Bloedvoorziening. Tegelijkertijd is ook Pieter de Geus toegetreden tot het bestuur. De Geus was vicepresident Corporate Development & Strategy bij DPx.

Meer over Dirk Jan van den Berg

Dirk Jan van den Berg commissaris bij FMO

Dirk Jan van den Berg commissaris bij FMO

30-09-2016 Van den Berg is sinds 27 september 2016 lid van de Raad van Commissarissen van FMO. Dat maakte de ontwikkelingsbank op 30 september 2016 bekend.

Interview met Dirk Jan van den Berg

De eerste 100 dagen als commissaris bij FMO

De eerste 100 dagen als commissaris bij FMO

14-09-2017 ´Het gaat om maatschappelijke waarde’ zegt Dirk Jan van den Berg over zijn eerste 100 dagen als lid van de Raad van Commissarissen van FMO.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook