Dirk Jan van den Berg weg bij TU Delft

Dirk Jan van den Berg weg bij TU Delft

07-09-2015 Van den Berg is per 1 september 2015 bij TU Delft vertrokken en is per diezelfde datum lid van het bestuur van Sanquin geworden.

TU Delft
Dirk Jan van den Berg heeft zijn functie als voorzitter van het College van Bestuur van TU Delft neergelegd. De taken van Van den Berg worden tijdelijk overgenomen door de andere leden van het bestuur. Het College van Bestuur zegt dankbaar te zijn voor zijn de inspanningen van de afgelopen jaren. Volgens het bestuur heeft Van den Berg gezorgd voor een in financieel opzicht gezonde universiteit met een uitstekende positie in binnen- en buitenland.

Sanquin
Van den Berg is per 1 september 2015 aangesteld als nieuw lid van de Raad van Bestuur van Sanquin Bloedvoorziening. Tegelijkertijd is ook Pieter de Geus toegetreden tot het bestuur. De Geus was vicepresident Corporate Development & Strategy bij DPx.

Interview met Dirk Jan van den Berg

Dirk Jan van den Berg: 'Een staatsdeelneming is net als elk ander bedrijf'

Dirk Jan van den Berg: 'Een staatsdeelneming is net als elk ander bedrijf'

14-04-2021 Hij is commissaris van Gasunie, ontwikkelingsbank FMO en luchtvaartmaatschappij Air France-KLM: drie ondernemingen waarin de Nederlandse overheid als aandeelhouder een meer of minder groot belang heeft. Ze worden niettemin ‘gewoon bestuurd als elk ander bedrijf’, aldus Dirk Jan van den Berg. ‘Je kunt een bedrijf niet runnen als je voortdurend in je mail moet kijken wat er nu weer uit Den Haag komt.’ 

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook