Elisabetta Caldera nieuwe chro Aegon

Elisabetta Caldera nieuwe chro Aegon

13-04-2021 Met ingang van 1 juni 2021 treedt Elisabetta Caldera toe als tot Aegon als chief human resources officer. Dat maakt het bedrijf op 13 april 2021 bekend.

Elisabetta Caldera volgt Carla Mahieu op, die na ruim tien jaar terugtreedt als chro. Caldera heeft meer dan vijfentwintig jaar ervaring in human resources. Momenteel is zij HR directeur Europe Cluster & Egypt bij Vodafone. Daarvoor bekleedde zij verschillende andere senior HR-functies bij het telecombedrijf. Voor Caldera bij Vodafone aan de slag ging, bekleedde ze verschillende HR-managementfuncties bij ABB en Alstom.

Bij Aegon wordt Elisabetta Caldera verantwoordelijk voor het leiden van de wereldwijde human resources-functies van het bedrijf. Daarnaast zal zij lid worden van de raad van bestuur van Aegon N.V. De ceo van Aegon, Lard Friese, laat weten verheugd te zijn met de komst van Elisabette Caldera. Friese: ‘Ze is een zeer ervaren HR-manager met een internationaal perspectief en een ster trackrecord. Ik heb er alle vertrouwen in dat ze een uitstekende aanvulling zal zijn op het managementteam en zal helpen onze transformatie vooruit te helpen.’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook