Ernst-Jan Boers wordt commissaris Univé

Ernst-Jan Boers wordt commissaris Univé

12-11-2015 Boers treedt toe tot de Raad van Commissarissen van Coöperatie Univé U.A. Hiermee volgt hij Aart van Wincoop op.

Benoeming
De ledenraad van Coöperatie Univé U.A. heeft Ernst-Jan Boers benoemd als nieuw lid van de Raad van Commissarissen. Boers is voormalig CEO en CFO van SNS Retail Bank en is werkzaam geweest bij ABN Amro, Reaal en Ernst & Young. Momenteel is Boers commissaris bij Triodos Bank.

Middenin de samenleving
In een persbericht laat Boers weten dat hij het mooi vindt 'dat Univé altijd dichtbij de mensen is blijven staan'. 'Univé ondersteunt mensen met advies, zodat zij een weloverwogen keuze kunnen maken. Bovendien staat zij middenin de samenleving. In een wereld waarin alles globaliseert, zeker in de financiële wereld, is dat voor veel mensen een prettige gedachte', aldus Boers.

Interview met Ernst-Jan Boers

Het belang van inspirerende werkruimte

Het belang van inspirerende werkruimte

18-05-2017 Chemie bij de koffieautomaat, waardevolle contacten en korte lijnen die leiden tot de mooiste innovaties: op kantoor gebeurt het. Maar zo’n positieve vibe ontstaat alleen als de werkplek inspirerend genoeg is. Aan onze rondetafel drie deelnemers die ‘ruimte’ als strategisch agendapunt zien: ‘Wat je doet met de ruimte moet passen bij wat je wilt uitstralen als organisatie.’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook