Twee commissarissen voorgedragen bij Wolters Kluwer

Twee commissarissen voorgedragen bij Wolters Kluwer

06-10-2015 Jeanette Horan (foto) en Fidelma Russo zijn door Wolters Kluwer voorgedragen als nieuwe commissarissen van het bedrijf.

Benoeming
Over de benoeming van Jeanette Horan en Fidelma Russo als nieuwe leden van de Raad van Commissarissen van Wolters Kluwer zal op de Algemene vergadering van Aandeelhouders van 21 april 2016 worden beslist. President-commissaris Peter Wakkie laat weten verheugd te zijn met de voorgenomen benoemingen. 'Met deze benoemingen reflecteert de samenstelling van de Raad van Commissarissen de diversiteit van het bedrijf', aldus Wakkie.

Horan
Jeanette Horan is vanaf 1998 werkzaam geweest bij IBM, totdat zij in 2015 met pensioen ging. Horan vervult vanaf 2006 een toezichthoudende functie als niet-uitvoerende bestuurder bij het beursgenoteerde Microvision Inc.

Russo
Fidelma Russo studeerde Computerwetenschappen en Engineering en is momenteel actief als Senior Vice President van IT-bedrijf EMC. Naast haar hoofdfunctie is Russo tevens bestuurslid van NCWIT (National Center for Women & Information Technology).

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook