First Consulting gaat samenwerking met Valcon aan

First Consulting gaat samenwerking met Valcon aan

15-12-2020 First Consulting (inclusief First Technology) en het Scandinavische Valcon hebben besloten om de krachten te bundelen. Deze samenwerking sluit aan bij de strategie van First Consulting om tot een Noordwest-Europese consulting & technology organisatie te groeien.

Zowel First Consulting als Valcon blijven opereren onder hun eigen naam, met een focus op operationele vraagstukken, maar met een breder palet aan dienstverlening en op een grotere schaal. Het bedrijf krijgt een gezamenlijk management team met als group managing partner Geert van der Goor, managing partner van First Consulting en First Technology. ‘Met deze combinatie zijn we in staat om voor onze klanten nog meer end-to-end oplossingen te realiseren om voor hen toegevoegde waarde te creëren. Wij verwachten in de komende periode andere leidende consulting en technologie bedrijven toe te voegen als onderdeel van onze strategische richting naar een Noordwest-Europese consulting & technology organisatie’, aldus Geert van den Goor. 

Thomas Fischer, chairman van Valco, is er trots op om onderdeel te zijn van deze toekomststrategie. Fischer: ‘Voor Valcon is dit een sterke versnelling voor het realiseren van onze strategische ambities: het versterkt onze dienstverlening om klanten te helpen met strategische transformaties, het draagt bij aan de verdere ontwikkeling van technologie en het helpt ons om het beste talent aan te trekken en ontwikkelen.’

De combinatie van de twee bedrijven levert een uitgebreide dienstverlening op het gebied van operationele strategie, business transformaties (processen, technologie en implementatie) en digitalisering bij leidende bedrijven in Noordwest-Europa. Met deze stap groeit het gezamenlijke bedrijf naar ruim 500 medewerkers in Nederland, Denemarken, Zweden, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. 

Meer over Geert van den Goor

P2 Consulting sluit zich aan bij Valcon

P2 Consulting sluit zich aan bij Valcon

21-12-2021 Valcon heeft op 21 december bekendgemaakt dat P2 Consulting de groep komt versterken.

First Consulting gaat verder onder de merknaam Valcon

First Consulting gaat verder onder de merknaam Valcon

04-11-2021 Met ingang van 4 november 2021 gaan First Consulting, Viqtor Davis en Valcon Nordics verder onder de merknaam Valcon.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook