First Consulting en Valcon versterken zich met Viqtor Davis

First Consulting en Valcon versterken zich met Viqtor Davis

18-02-2021 Viqtor Davis sluit zich aan bij First Consulting en Valcon. Op 18 februari 2021 wordt bekendgemaakt dat met deze aansluiting een volgende stap gezet wordt in het realiseren van een Noordwest-Europese consulting en technology organisatie.

First Consulting en het Scandinavische Valcon zijn een recent gevormde combinatie met een sterke track record aan dienstverlening op het gebied van operationele strategie, business transformaties en digitalisering bij leidende bedrijven in Noordwest-Europa. Viqtor Davis kent haar oorsprong als dienstverlener voor datamanagement, datascience en data analytics. Met de aansluiting van Viqtor Davis wordt de dienstverlening versterkt met een sterk track record in Nederland en het Verenigd Koninkrijk op het gebied van data – van het fundament tot geavanceerde analytische toepassingen.

Met deze stap groeit het bedrijf naar ruim 800 medewerkers in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Zweden en Duitsland. Viqtor Davis treedt ook toe tot het gezamenlijke management team. Geert van den Goor, group managing partner en managing partner van First Consulting en First Technology, laat weten erg blij te zijn dat Viqtor Davis als leidende partij op data gebied zich heeft aangesloten. ‘Wij zien bij onze klanten dat operationele vraagstukken naast processen, mensen en technologie steeds meer een data invalshoek kennen. De aansluiting van Viqtor Davis past goed bij onze strategische richting naar een Noordwest-Europese consulting en technology organisatie’, aldus Van den Goor.

Michael Hjortlund, managing partner van Valcon, sluit zich aan bij de woorden van Geert van den Goor. Hjortlund: ‘Onze bundeling met Viqtor Davis is een natuurlijke volgende stap in de reis die begon met onze bundeling met First. De behoefte van onze klanten aan een trusted advisor die hen kan ondersteunen bij alle aspecten van hun digitale initiatieven, is versneld door de pandemie. Als groep zijn we nu een uitermate sterke spelen die klanten kan ondersteunen bij het voorbereiden van hun bedrijf op de toekomst.’ Ivo-Paul Tummers, chairman of the board van Viqtor Davis, laat weten: ‘Succesvol resultaat vereist een combinatie van verschillende disciplines. In de nieuwe combinatie voorzien we een unieke bundeling van expertise die direct aansluit op de vraag van de klant.’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook