Hans Huijbers teruggetreden als commissaris Vion

Hans Huijbers teruggetreden als commissaris Vion

18-02-2021 Vion maakt op 18 februari 2021 bekend dat Hans Huijbers per 14 juli 2020 is teruggetreden als lid van de raad van commissarissen van het bedrijf. Ruim tien jaar maakte Huijbers deel uit van de rvc.

Hans Huijbers was sinds 2009 lid van de raad van commissarissen van Vion. Daarnaast vervulde hij lange tijd de rol van bestuursvoorzitter van de Zuidelijke Land – en Tuinbouworganisatie (ZLTO) en was hij melkveehouder. Daarnaast is Huijbers lid van de raad van advies van Staatsbosbeheer. Theo Koekkoek, voorzitter van de raad van commissarissen: ‘Als voorzitter van de raad van commissarissen en als commissaris zijn wij hem zeer dankbaar voor zijn enorme bijdrage en doorzettingsvermogen om Vion sterker te maken.’

Vion maakt op dezelfde dag bekend dat Hans Huijbers zal toetreden tot het managementteam van Adriaens in België, nu het overnameproces succesvol is afgerond. ‘Hij heeft het afgelopen decennium als commissaris de strategische continuïteit van de organisatie mede vormgegeven. Namens iedereen bij Vion wil ik hem van harte bedanken voor zijn inzet en toewijding aan het bedrijf en ik ben blij dat hij met zijn kennis en ervaring een bijdrage gaat leveren aan het managementteam van Adriaens’, aldus Ronald Lotgerink, ceo van Vion.

Met het vertrek van Hans Huijbers bestaat de raad van commissarissen van Vion uit Theo Koekkoek, Rogier Jacobs, Marieke Bax, Ton van der Laan en Martine Snels.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook