Hans van der Noordaa wordt adviseur bij Deloitte

Hans van der Noordaa wordt adviseur bij Deloitte

30-11-2018 Hans van der Noordaa, voormalig ceo van Delta Lloyd, is per 5 november 2018 begonnen als senior advisor bij de Financial Services-praktijk van Deloitte.

Hans van der Noordaa was ceo van Delta Lloyd tot dat bedrijf in 2017 werd overgenomen door Nationale-Nederlanden. Daarvoor was hij lid van de raad van bestuur van ING, en vice-voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Banken. Bij de Autoriteit Financiële Markten is Van der Noordaa sinds juli 2018 een van de drie externe deskundigen voor de toetsing van bestuurders en commissarissen.

Van der Noorda zegt over zijn nieuwe rol: 'Ik verheug me erg op de samenwerking met de relaties en teams van Deloitte. De eerste indruk die ik heb van de betrokkenheid, kennis en cultuur bij Deloitte spreekt mij bijzonder aan. Ik kijk er naar uit om bij te dragen aan het succes van de Financial Services-praktijk.'

Interview met Hans van der Noordaa

De nevenfunctie van Hans van der Noorda

De nevenfunctie van Hans van der Noorda

17-02-2021 In deze rubriek vertellen bestuurders en commissarissen over een bijzondere nevenfunctie die zij vervullen. Hans van der Noorda is onder andere voorzitter van de raad van commissarissen van Deloitte, maar ook voorzitter van de raad van toezicht van War Child.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook