Harrie Noy benoemd tot commissaris bij Fugro

Harrie Noy benoemd tot commissaris bij Fugro

08-03-2012 Harrie Noy is voorgedragen voor de raad van commissarissen van Fugro N.V. Het voorstel staat op de agenda van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 22 mei 2012.

Benoeming
Fugro N.V. draagt Harrie Noy voor als commissaris vanwege zijn technische achtergrond en zijn ervaring als CEO en commissaris. Wanneer Noy op 22 mei benoemd wordt tot commissaris heeft de de raad van commissarissen zich voorgenomen hem in mei 2013 tot voorzitter van de raad van commissarissen te benoemen.

Huidige functies
Harrie Noy is momenteel CEO van advies- en ingenieursonderneming Arcadis. Op 16 mei zal hij het bedrijf verlaten. Daarnaast is Harrie Noy commissaris bij de Nederlandse Gasunie en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Hij is bestuurslid bij VNO-NCW, Stichting Management Studies en de Vereniging Effecten Uitgevende Ondernemingen (VEUO) en verder lid van de raad van advies van NYSE Euronext.

Begin februari 2012 is Noy voorgedragen voor de raad van commissarissen bij bouwbedrijf BAM. Hij heeft met deze functie de positie van Jan Dekker overgenomen.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook