Harsh Chitale nieuw lid raad van bestuur Signify

Harsh Chitale nieuw lid raad van bestuur Signify

22-09-2022 Signify heeft op 21 september bekendgemaakt voornemens te zijn Harsh Chitale te benoemen als nieuw lid van de raad van bestuur.

Signify heeft aangekondigd de raad van bestuur uit te breiden van drie naar vier leden. De benoeming van Harsh Chitale wordt besproken tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders in mei 2023. 

Harsh Chitale startte bij Signify in 2015 (toen nog Philips Lighting) als ceo India. In 2017 werd hij ceo van de divisie digital solutions. Voor hij bij Signify ging werken was hij actief in verschillende (management)functies bij HCL Infosystems, Honeywell en Tata.

'Harsh heeft een grondige kennis van Signify en een bewezen staat van dienst in veel verschillende rollen. Onder zijn leiding hebben we onze marktpositie in het professionele segment versterkt en onze aanwezigheid uitgebreid in de snelgroeiende gebieden van connected en agrarische verlichting. Harsh speelde een cruciale rol in het acquisitie- en integratieproces van Cooper Lighting. Zijn ervaring en competenties zullen onze raad van bestuur verder versterken bij het verfijnen van onze strategie en het aansturen van de uitvoering ervan', aldus ceo Eric Rondolat.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook