Hartmut Wagner nieuwe directeur Cloud Solutions Exact

Hartmut Wagner nieuwe directeur Cloud Solutions Exact

29-11-2012 Exact heeft Hartmut Wagner aangetrokken als nieuwe directeur Cloud Solutions. Wagner zal tevens worden voorgedragen als lid van de raad van bestuur van Exact.

Hartmut Wagner is sinds eind jaren '90 actief in de IT-sector. Hij begon zijn carrière in 1992 bij Siemens Nixdorf en heeft daarna diverse salesfuncties bekleed bij Bull en Peregrine Systems. Voor hij in april 2010 bij Hewlett-Packard de leiding kreeg over HP’s Information Management Software-business in EMEA, heeft hij in senior management posities gewerkt bij Connected Corporation en Iron Mountain. Zijn laatste rol hier was Senior Vice President worldwide sales, channel en marketing van de Digital Business Unit.

Bij Exact zal Wagner verantwoordelijk zijn voor één van de slelst groeiende markten van Exact, Cloud Solutions. Hij moet vooral zorgen voor internationale groei en uitbreiding van de portfolio.

Tegelijk met Hartmut Wagner wordt Marinus ter Laak voorgedragen voor benoeming als lid van de raad van bestuur. Ter Laak is sinds oktober bij Exact in dienst en is verantwoordelijk voor Business Solutions.

Met de komst van Wagner is de gehele raad van bestuur van Exact binnen één jaar vervangen. CEO Erik van der Meijden volgde in februari Max Timmer op. CFO Onno Krap werd in mei overgenomen van Crucell.

Ook vrijwel de gehele raad van commissarissen is in 2012 aangetreden. Alleen voorzitter Thierry Schaap zit er al langer, sinds 2011.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook