Huib Morelisse vertrekt als CEO bij NUON Nederland

Huib Morelisse vertrekt als CEO bij NUON Nederland

15-07-2013 Huib Morelisse legt zijn functie als CEO van Nuon en Country Manager voor Vattenfall in Nederland per 1 augustus 2013 neer.

Huib Morelisse was sinds juni 2010 CEO van Nuon en maakte tot november 2012 deel uit van Vattenfall’s Executive Group Management als hoofd van de divisie Asset Development. Sinds begin 2013 was hij naast CEO van Nederland (Country Manager) ook verantwoordelijk voor Health & Safety binnen Vattenfall.

Opvolger
Peter Smink, CFO van Nederland en verantwoordelijk voor de divisie Sustainable Energy Projects, neemt de rol als Country Manager voor Vattenfall in Nederland over. Hij wordt verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen Nuon.Of hij die positie houdt is nog niet zeker.

Health & Safety
Olof Gertz, hoofd van HR van Vattenfall, zal per direct de verantwoordelijkheid voor Health & Safety overnemen tot een permanente oplossing gevonden is.

Dank van Løseth
Vattenfall’s CEO Øystein Løseth bedankt Morelisse voor zijn bijdrage in de huidige uitdagende marktomstandigheden. 'Hij heeft een belangrijke bijdrage geleverd om Vattenfall in Nederland te introduceren en Nuon in de Vattenfall organisatie te integreren. Ik wens hem succes bij zijn volgende stappen.'

Lees verder:
> Interview met Øystein Løseth
> Integratie Vattenfall & Nuon

 

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook