Jan-Hendrik Erasmus wordt CRO NN Group

Jan-Hendrik Erasmus wordt CRO NN Group

17-06-2016 Erasmus wordt benoemd tot Chief Risk Officer bij NN Group. Hiermee vervangt hij Doug Caldwell.

Chief Risk Officer
Jan-Hendrik Erasmus zal met ingang van 1 september 2016 de functie van CRO bij NN Group vervullen. Doug Caldwell, die de functie van CRO sinds 2013 vervulde, verlaat het bedrijf voor een nieuwe stap in zijn carrière. De Zuid-Afrikaanse Erasmus was vanaf 2009 werkzaam bij Oliver Wyman’s Financial Services, waar hij vanaf 2011 partner werd. Erasmus richtte zich in de consultancy voornamelijk op risico-, kapitaal- en aansprakelijkheidsmanagement voor Britse en Europese verzekeraars. Erasmus laat weten uit te kijken naar zijn nieuwe positie bij NN Group.

 

Raad van Bestuur
Volgens CEO Lard Friese is met Erasmus een sterke opvolger voor Doug Caldwell gevonden. 'Al meer dan 17 jaar heeft Doug sterke toewijding getoond aan ING en NN, haar klanten, medewerkers en andere belanghebbenden. Gedurende deze jaren heeft hij bijgedragen aan het succes van ons bedrijf in verschillende managementfuncties binnen de risico -functie', aldus Friese.

Doug Caldwell
Doug Caldwell zegt te voelen dat de tijd voor hem is gekomen om deze stap te zetten. 'Ik heb ervan genoten deel uit te maken van het bestuur van de NN Groep. Daarnaast wil ik mijn vele collega's bedanken, zowel in de Raad van Bestuur en in de rest van onze organisatie, voor de prettige samenwerking de afgelopen jaren', aldus Caldwell.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook