Jan Nooitgedagt president-commissaris SNS Reaal

Jan Nooitgedagt president-commissaris SNS Reaal

21-10-2013 Jan Nooitgedagt, voormalig financieel directeur van Aegon, is per 1 november 2013 de nieuwe president-commissaris bij SNS Reaal.

Nooitgedagt volgt Piero Overmars op die waarnemend voorzitter van de raad van commissarissen bij SNS Reaal was sinds het vertrek van Rob Zwartendijk. Nooitgedagt ging in april dit jaar met pensioen als CFO bij Aegon.

Monika Mitz
Voor de vier vertrekkers komen 3 opvolgers. Nooitgedagt als voorzitter en Jan Rutte (oud-financieel directeur van ABN Amro) en Monika Mitz (werkte in verscheidene directiefuncties bij Rabobank en ABN Amro) als leden van de RvC.

 

Aftreders
Behalve Overmars, treden oud-retailbestuurder Jaap Lagerweij, Randstad-CFO Robert Jan van de Kraats en PostNL-CEO Herna Verhagen af.

Expertise
CEO Gerard van Olphen noemt de nieuw benoemde commissarissen waardige opvolgers. 'Zij brengen expertise en ervaring mee, die voor SNS Reaal in de aankomende fase zeer van belang zijn.'

Meer over Jan Nooitgedagt

Jan Nooitgedagt vertrekt bij Mediahuis Nederland

Jan Nooitgedagt vertrekt bij Mediahuis Nederland

11-12-2019 Jan Nooitgedagt heeft per 10 december 2019 zijn functie als voorzitter van de raad van commissarissen van Mediahuis Nederland neergelegd.

Jan Nooitgedagt voorzitter Commissie Advisering oprichting Invest-NL

Jan Nooitgedagt voorzitter Commissie Advisering oprichting Invest-NL

01-05-2019 Jan Nooitgedagt wordt voorzitter van de tijdelijke Commissie Advisering oprichting Invest-NL. De leden van deze commissie zullen uiteindelijk de raad van commissarissen van Invest-NL vormen.

Interview met Jan Nooitgedagt

De nevenfunctie van Jan Nooitgedagt

De nevenfunctie van Jan Nooitgedagt

14-03-2019 In deze rubriek vertellen bestuurders en commissarissen over een bijzondere nevenfunctie die zij vervullen. Jan Nooitgedagt is voorzitter van de raad van commissarissen van PostNL en Telegraaf Media Groep, maar ook penningmeester van de Fiep Westendorp Foundation.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook