Jan Nooitgedagt president-commissaris SNS Reaal

Jan Nooitgedagt president-commissaris SNS Reaal

21-10-2013 Jan Nooitgedagt, voormalig financieel directeur van Aegon, is per 1 november 2013 de nieuwe president-commissaris bij SNS Reaal.

Nooitgedagt volgt Piero Overmars op die waarnemend voorzitter van de raad van commissarissen bij SNS Reaal was sinds het vertrek van Rob Zwartendijk. Nooitgedagt ging in april dit jaar met pensioen als CFO bij Aegon.

Monika Mitz
Voor de vier vertrekkers komen 3 opvolgers. Nooitgedagt als voorzitter en Jan Rutte (oud-financieel directeur van ABN Amro) en Monika Mitz (werkte in verscheidene directiefuncties bij Rabobank en ABN Amro) als leden van de RvC.

 

Aftreders
Behalve Overmars, treden oud-retailbestuurder Jaap Lagerweij, Randstad-CFO Robert Jan van de Kraats en PostNL-CEO Herna Verhagen af.

Expertise
CEO Gerard van Olphen noemt de nieuw benoemde commissarissen waardige opvolgers. 'Zij brengen expertise en ervaring mee, die voor SNS Reaal in de aankomende fase zeer van belang zijn.'

Interview met Jan Nooitgedagt

De beurs vs. andere bedrijfsmodellen: de visie van commissarissen

De beurs vs. andere bedrijfsmodellen: de visie van commissarissen

17-02-2021 Voor veel grote bedrijven was de beurs altijd de belangrijkste toegang tot kapitaal en internationale expansie. De laatste decennia is er veel veranderd voor beursgenoteerde bedrijven. Dat roept de vraag op in welke gevallen een beursnotering de voorkeur verdient in vergelijking met andere bedrijfsmodellen. Wat vinden gelouterde commissarissen ervan?

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook