COO Grontmij Jean-Luc Schnoebelen geschorst

Datum: 20-01-2012

COO Grontmij Jean-Luc Schnoebelen geschorst

Jean-Luc Schnoebelen is per direct geschorst. Dit maakte Grondmij vandaag bekend. De Franse COO Schnoebelen wordt voorgedragen voor ontslag vanwege een 'onherstelbare vertrouwensbreuk'.

Jean-Luc Schnoebelen, de chief operations officer van Grontmij, wordt ervan beschuldigd niet mee te werken aan de herstructurering van het bedrijf. De Fransman die meekwam met de overname van Ginger in 2010, zou geheel zijn eigen gang gaan.

Ontslag en benoemingen
Op 9 maart wordt bij de Algemene Vergadering van Aandeelhouders het ontslag aan de orde gesteld en kunnen de aandeelhouders stemmen over de benoeming van de nieuwe bestuurders en commissarissen.

Onrust
Dit is de zoveelste bestuurswisseling bij Grondmij in de afgelopen maanden. Begin deze maand kondigde bestuurslid Annemieke Nijhof haar vertrek aan. CFO Mel Zuydam werd op 1 december vervangen door Frits Vervoort. CEO Sylvo Thijssen werd twee weken later vervangen door Michiel Jaski.

Jean-Luc Schnoebelen

  • Vice-voorzitter Group Executive Committee
  • President Edeis
  • CEO Ginger
  • Sweco Nederland B.V.
  • Raad van Bestuur
  • Commissarissen
Eugene Grüter Algemeen directeur
Erik van Schie Financieel directeur

Let it be

Ieder leider weet dat het soms het beste is om er niet bij te zijn. Lees hoe Schuberg Philis samenwerkt met leiders en klantenteams aan het realiseren van digitale transformaties in bedrijfskritische ecosystemen.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.