Jeanine Helthuis nieuwe managing director Van Doorne

Jeanine Helthuis nieuwe managing director Van Doorne

02-06-2020 Jeanine Helthuis is op 2 juni 2020 per direct benoemd als nieuwe managing director van Van Doorne. Het advocatenkantoor heeft daarmee de laatste positie binnen het dagelijks bestuur vervuld, naast Saskia Laseur, Jasper Leedekerken en Rob de Win.

Van Doorne zet met de komst van Jeanine Helthuis in op verdere professionalisering van de organisatie. De strategie om juridisch advies te leveren met het oog voor het maatschappelijk belang gaat hiermee verder. Helthuis omarmt deze strategie. ‘Van Doorne streeft naar een wijziging van het oude waardepatroon en wil deel uitmaken van de voorhoede in het bedrijfsleven om dit te bewerkstelligen. Daar hoor ik graag bij. Samen met onze stafmanagers en teams willen we ons kantoor naar het volgende niveau tillen’, zegt Helthuis.

In januari startte Saskia Laseur als managing partner bij Van Doorne. Laseur is verheugd met de komst van Jeanine Helthuis: ‘Met Jeanine halen we iemand binnen met bewezen bestuurlijke, strategische en financiële kwaliteiten en ervaring bij voorname Nederlandse merken als KPN, Fortis en PTT. Zij was werkzaam bij uitvaartondernemingen als directievoorzitter en ceo. Daarnaast is zij commissaris bij Van Lanschot Kempen en ProRail. Vanwege haar nuchterheid en oplossingsgerichtheid past Jeanine uitstekend bij Van Doorne.’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook