Jeanine van der Vlist nieuwe commissaris Alfen

Jeanine van der Vlist nieuwe commissaris Alfen

10-10-2022 Alfen N.V. heeft op 7 oktober bekendgemaakt dat Jeanine van der Vlist per 21 november zal worden benoemd tot lid van de raad van commissarissen.

Jeanine van der Vlist is momenteel vice-voorzitter van de raad van commissarissen bij BDR Thermea Group, waar zij sinds 2014 werkzaam is. Tevens vervult zij sinds 2020 de functie van non-executive director bij DPG Media Group.

Het voorstel tot benoeming van Van der Vlist als lid van de raad van commissarissen zal plaatsvinden tijdens de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders die wordt gehouden op 21 november.

De raad van commissarissen van Alfen wordt hiermee uitgebreid van drie naar vier leden. De raad van commissarissen bestaat momenteel uit Henk ten Hove (voorzitter), Eline Oudenbroek en Willem Ackermans.

Interview met Jeanine van der Vlist

Transfer talks

Transfer talks

17-05-2018 Niet ratio, maar buikgevoel blijkt de beste due diligence voor die aangeboden topfunctie bij een ander bedrijf. Drie overstappers over het telefoontje van de headhunter en hun onboarding daarna: ‘Tijdens mijn carrière heb ik één verkeerde keuze gemaakt en dat wilde ik niet nog een keer.’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook