Ontslag Jeannine Peek USG People

Ontslag Jeannine Peek USG People

06-12-2010 Jeannine Peek is per 1 december uit dienst getreden bij USG People, de moedermaatschappij van o.a. Content en Unique.

Anderhalf jaar was Jeaninne Peek werkzaam bij uitzendorganisatie USG People, waar zij leiding en inhoud heeft gegeven aan de samensmelting van Content en Unique.

Jeannine Peek interview
Het vertrek van Jeannine Peek bij USG People is verrassend. In november gaf zij nog een uitgebreid interview aan Management Scope, waarin zij de totstandkoming van het nieuwe Unique met enthousiasme beschreef.

Hans Coffeng, COO USG People
Het nieuws dat Peek per 1 december uit dienst is getreden bij USG People werd door de COO van USG People, Hans Coffeng, bevestigd. In een reactie aan Recruitmentmatters meldt Coffeng vanzelfsprekend dat Jeaninne Peek en USG People in goed overleg uit elkaar zijn gegaan.

Nieuwe CEO Unique

Nu de succesvolle fusie tussen de beide uitzendbedrijven een feit is, leek het een goed moment om tot dit besluit over te gaan en voor Unique een nieuwe CEO te zoeken, aldus Coffeng in een toelichting. De COO liet in het midden of het initiatief tot het ontslag bij Jeannine Peek dan wel bij USG People vandaan kwam.

Vacature Unique
De taken die Jeaninne Peek bij Unique vervulden, worden door Hans Coffeng voorlopig zelf ingevuld. De procedure voor een nieuwe Algemeen Directeur is inmiddels opgestart.

Lees ook:
> Biografie Jeaninne Peek
> Interview met Jeannine Peek over fusie tussen Content en Unique
> Ron Icke verlaat USG People na verschil van inzicht
> Biografie Ron Icke, oud CEO USG people
> USG People verhoogt winstverwachting

> USG People pagina

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook