Jeroen Seyger nieuwe CFO Macintosh

Jeroen Seyger nieuwe CFO Macintosh

12-03-2015 De Raad van Commissarissen van Macintosh Retail Group NV heeft het voornemen om Seyger te benoemen tot nieuwe CFO.

Aanstelling
Jeroen Seyger is sinds 1 november 2014 aangesteld als interim CFO bij Macintosh. Voordien was hij werkzaam bij TNT Express, waar hij diverse senior financiële management functies heeft bekleed, onder andere als Global Director Finance en (interim) CFO.

De Raad van Commissarissen zal de voorgenomen benoeming voorleggen aan de aandeelhouders in
de aandeelhoudersvergadering van 30 april 2015.

Raad van Commissarissen
Henk van Dalen, voorzitter Raad van Commissarissen van Macintosh over de voorgenomen benoeming: 'Jeroen heeft veel financiële ervaring en is ook deskundig op tal van andere gebieden die behoren tot het aandachtsgebied van een CFO. Dat heeft hij aangetoond in zijn loopbaan tot nu toe en ook als interim CFO bij Macintosh. De Raad van Commissarissen is verheugd dat hij het Macintosh bestuur definitief komt versterken.'

Raad van Bestuur
'In de vier maanden die wij intussen hebben samengewerkt heb ik Jeroen leren kennen als iemand die bijzonder deskundig is op financieel gebied en zich snel vertrouwd heeft gemaakt met de retail business. Hij is enthousiasmerend en kritisch tegelijk en ik ervaar het als bijzonder plezierig om samen met hem en COO Eric Coorens te werken aan realisatie van de plannen die er voor Macintosh liggen', aldus Kurt Staelens, CEO van Macintosh.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook