Johan van Hall nieuwe president-commissaris Ordina

Johan van Hall nieuwe president-commissaris Ordina

04-09-2018 Johan van Hall is voorgedragen als nieuwe voorzitter van de raad van commissarissen van Ordina. 

De benoeming van Johan van Hall wordt op 30 oktober 2018 besproken tijdens een buitengewone algemene vergadering. De raad van commissarissen is voornemens hem te benoemen per 1 januari 2019.

Van Hall volgt Caroline Princen op, die haar voorzitterschap neerlegt in verband met haar benoeming tot ceo van Nuts Groep. Zij blijft lid van de raad van commissarissen.

> Lees ook: Caroline Princen nieuwe bestuursvoorzitter Nuts Groep

Johan van Hallwas tot 1 maart 2018 chief innovation en technology officer en vice-voorzitter van de raad van bestuur van ABN Amro. Daarnaast is hij lid van de raad van advies van het CBS.

Pamela Boumeester, vicevoorzitter van de raad van commissarissen, zegt over de benoeming het volgende: “De raad van commissarissen is verheugd dat Caroline Princen onderdeel blijft uitmaken van de raad en is van mening in Johan van Hall een goede opvolger als voorzitter gevonden te hebben. Hij is een ervaren bestuurder en toezichthouder en heeft ervaring en kennis op het gebied van innovatie, operations en IT. De raad van commissarissen zal hem dan ook met genoegen aan de Algemene Vergadering voorstellen.”

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook