Joop Wijn vertrekt bij ABN Amro

Joop Wijn vertrekt bij ABN Amro

11-01-2017 Joop Wijn verlaat ABN Amro per 1 mei 2017, dat meldt de bank in een persbericht. Wijn was lid van de raad van bestuur sinds 2009. 

Bestuurder Joop Wijn vertrekt per 1 mei bij ABN Amro. Wijn, die sinds 2010 lid was van de raad van bestuur, verruilt zijn positie voor een bestuursfunctie bij fintechbedrijf Adyen. Hier zal hij de positie van hoofd Strategy en Risk bekleden. 

In het verleden was Wijn onder andere werkzaam bij de Rabobank en staatssecretaris van Financiën en Economische Zaken. Voordat hij de politiek in ging was Wijn ook werkzaam bij ABN Amro.

Meer over Joop Wijn

NIBC draagt Joop Wijn voor als commissaris

NIBC draagt Joop Wijn voor als commissaris

11-02-2021 Zakenbank NIBC heeft Joop Wijn voorgedragen als commissaris. De raad van commissarissen laat op 10 februari 2021 weten Wijn voor te dragen als lid van de raad van commissarissen van NIBC Holding en NIBC Bank.

Joop Wijn lid raad van commissarissen a.s.r.

Joop Wijn lid raad van commissarissen a.s.r.

08-09-2020 Op 7 september 2020 maakt ASR Nederland bekend Joop Wijn tijdens een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders voor te dragen als commissaris. Tevens is hij de beoogd opvolger van Kick van der Pol, huidige rvc-voorzitter.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook