Leni Boeren stopt bij Van Lanschot Kempen

Leni Boeren stopt bij Van Lanschot Kempen

12-03-2020 Op 12 maart meldt Van Lanschot Kempen dat Leni Boeren per direct stopt als directievoorzitter van Kempen Capital Management (KCM) en lid van de Executive Board van Van Lanschot Kempen. Om persoonlijke redenen legt zij haar functies neer.

Leni Boeren zal tot het einde van het jaar verbonden zijn aan Van Lanschot Kempen. Om een goede overdracht te waarborgen zal zij zich tevens tot 1 juli 2020 richten op een aantal specifieke projecten bij Asset Management. Bestuursvoorzitter van Van Lanschot Kempen, Karl Guha, geeft aan de kennis, ervaring en gedrevenheid van Boeren te missen. ‘Onder Leni’s leiding is KCM verder gegroeid als internationale assetmanager, die lange termijn waarde creëert voor haar klanten en stakeholders. We wensen haar alle succes en geluk voor de toekomst’, zegt Guha.

Boeren startte haar loopbaan bij de Brabantse bank in 2018. Ze is trots op de significante groei die het bedrijf heeft gerealiseerd, in zowel Nederland als het buitenland. ‘Ik heb er alle vertrouwen in dat Van Lanschot Kempen haar positie verder zal versterken en blijvend aan de vraag van onze klanten zal kunnen voldoen met het uitstekende trackrecord en alle kennis die aanwezig is. Ik ga de organisatie eerder dan verwacht verlaten, maar dit past in mijn wens om meer ruimte te creëren voor belangrijke zaken in mijn persoonlijke leven’, aldus Boeren.

De raad van bestuur zal op korte termijn besluiten hoe ze de vacature willen invullen. Tot die tijd zal Constant Korthout, CFRO Van Lanschot Kempen, de verantwoordelijkheden van Leni Boeren overnemen.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook