Margriet Tiemstra is een van de drie vertrekkende commissarissen bij TMG

12-03-2014

Margriet Tiemstra is een van de drie vertrekkende commissarissen bij TMG

Drie van de zes commissarissen vertrekken bij de Telegraaf Media Groep: Margriet Tiemstra, Joop Drechsel en Daniel Ropers.

Met het al eerder aangekondigde terugtreden van Bol.com-CEO Daniël Ropers, vertrekken ook TMG-commissarissen Margriet Tiemstra en Joop Drechsel.

Vertrek
Drechsel is CEO van BCD Holdings en ondermeer commissaris bij Eneco en AirTrade. Tiemstra is bestuursvoorzitter van Arbo Unie en commissaris bij Aon. De reden van hun vertrek is niet bekend gemaakt.

Opvolging
Bij goedkeuring van de aandeelhouders bij de AvA op 24 april zullen Simone Brummelhuis en Annelies van den Belt hun plaats innemen. 

Ervaring bij Sunday Times
Annelies van den Belt is bekend als voormalig uitgever bij Hearst, met ervaring bij de digitalisering van The Times en Sunday Times en bij de Britse tv-zender ITV. Brummelhuis is eigenaar van online bedrijfsmagazine TheNextWoman.com en mede-eigenaar van restaurantsite Iens.

Lees verder
> Discussie met Margriet Tiemstra over innovatie

Interview met Margriet Tiemstra

Rondetafeldiscussie innovatie met Leon van den Boom, Margriet Tiemstra en Wilfred Dolfsma

Rondetafeldiscussie innovatie met Leon van den Boom, Margriet Tiemstra en Wilfred Dolfsma

Moet innovatie op de agenda van commissarissen staan? En wat mogen organisaties daar dan van verwachten? Aan tafel is men het eens dat het géén apart agendapunt is. Innovatie is immers zo essentieel dat het de hele organisatie aangaat, dus ook het toezicht.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook