Telegraaf Media Groep N.V.

Hier vindt u informatie over Telegraaf Media Groep N.V. en zijn functionarissen.

  • Hoofdkantoor Telegraaf Media Groep (TMG): Basisweg 30, 1043 AP Amsterdam
  • In 1893 lanceerde Telegraaf Media Group voor het eerst het dagblad De Telegraaf

Over Telegraaf Media Groep

Telegraaf Media Groep (TMG) - 3000 medewerkers - bestaat uit drie mediabedrijven: Telegraaf Media Nederland, Keesing Media Group en Sky Radio Group. Alle drie de bedrijven hebben leidende marktposities in dagbladen, magazines, puzzelbladen, on- en offline media en radio. Het concern is de grootste krantenuitgever met de dagbladtitels De Telegraaf, Spits en Metro (in augustus 2012 is Metro Nederland onderdeel van het TMG concern geworden). TMG geeft ook regionale dagbladen en lokale nieuws-en huis-aan-huisbladen uit.

Keesing Media Group is marktleider in puzzelbladen. Het bedrijf ontwikkelt ook digitale spellen. TMG heeft daarnaast een meerderheidsbelang van 87,3% in Sky Radio Group. Sky Radio Group is marktleider onder de commerciële radiozenders, en is actief in digitale mediavormen via (mobiel) internet en in combinaties van mediatypen en in sociale netwerken via dochteronderneming Hyves.

TMG heeft ook internationaal een vinger in de pap: het concern heeft een belang in ProSiebenSat.1 Media AG, een van de grootste Europese radio-en televisiebedrijven (met in Nederland de zenders SBS6, Net5 en Veronica). TMG geeft in België, Frankrijk, Denemarken en Zweden puzzelbladen uit.

Interviews Telegraaf Media Groep

Ster directeur Arian Buurman over de balanceeract tussen publiek, privaat en politiek

Ster directeur Arian Buurman over de balanceeract tussen publiek, privaat en politiek

‘Verslavend leuk’, vindt Ster directeur Arian Buurman de balanceeract tussen de drie p’s van publiek, privaat en politiek.

facebook