Twee nieuwe commissarissen voor Sligro

08-04-2016

Twee nieuwe commissarissen voor Sligro

Marianne van Leeuwen (foto) en Freek Rijna zijn benoemd tot nieuwe commissarissen van Sligro.

Benoemingen
Sligro Food Group
heeft Marianne van Leeuwen en Freek Rijna benoemd tot nieuwe leden van de Raad van Commissarissen van de onderneming. De benoemingen zijn goedgekeurd op de Algemene vergadering van Aandeelhouders van Sligro op 23 maart 2016. Met deze benoemingen zijn Dorine Burmanje en Ronald Latenstein van Voorst vervangen, die zijn afgetreden vanwege het verstrijken van hun zittingstermijn.

Nieuwe commissarissen
Marianne van Leeuwen vervulde van 2005 tot 2011 de positie van CEO van Reed Business Nederland (onderdeel van RELX). Van Leeuwen vervult momenteel commissariaten bij onder meer AEB Holding, ANP en Sonepar/Technische Unie. Freek Rijna was van 1994 tot 2015 werkzaam bij FrieslandCampina, waar hij vanaf 2009 lid was van de Raad van Bestuur als Chief Oparational Officer.

Meer over Marianne van Leeuwen

Marianne van Leeuwen stopt als CEO Reed Business

Marianne van Leeuwen stopt als CEO Reed Business

Marianne van Leeuwen, bestuursvoorzitter van Reed Business, gaat het uitgeversconcern verlaten. Dat heeft Reed Elsevier maandag aangekondigd.

Interview met Marianne van Leeuwen

De nevenfunctie van Marianne van Leeuwen

De nevenfunctie van Marianne van Leeuwen

In deze rubriek vertellen bestuurders en commissarissen over een bijzondere nevenfunctie die zij vervullen. Marianne van Leeuwen is commissaris van Sligro Food Group en Technische Unie, voorzitter van de rvc van Van Egmond Groep en oud-ceo van Reed Business, maar ook bestuursvoorzitter van de Amsterdamse voetbalvereniging Zeeburgia.

Marianne van Leeuwen: Reed Business van print naar online

Marianne van Leeuwen: Reed Business van print naar online

Behalve de recente introductie van zakelijke zoekmachine Zibbsearch, zet Reed Business Nederland zet dit jaar nog eens veertig nieuwe websites in de markt. Directeur Marianne van Leeuwen: “Print is nog dominant, maar onze groei zit in internet”.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook