Marinus ter Laak in bestuur Exact

Marinus ter Laak in bestuur Exact

23-10-2012 Exact heeft Marinus ter Laak voorgedragen als Managing Director van de nieuwe business unit Exact Business Solutions en als lid van de Raad van Bestuur. Tijdens een Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders zal hij worden benoemd.

Marinus ter Laak is op dit moment werkzaam bij IntraLinks, in de functie van Vice President of Northern EMEA Sales. Bij Exact wordt hij als Managing Director van Business Solutions verantwoordelijk voor on-premise en gehoste bedrijfssoftware en voor het vergroten van Exacts marktaandeel in het midden- en kleinbedrijf.

RvB Exact
Met de komst van Marinus ter Laak bestaat de Raad van Bestuur van Exact uit drie leden. Erik van der Meijden is CEO, Onno Krap is CFO van het softwareconcern.

Marinus ter Laak
Sinds 1992 is Marinus ter Laak werkzaam in de IT-industrie. Hij begon zijn carrière bij NCR, waar hij sales director en vervolgens algemeen directeur was. Daarna was hij directeur bij achtereenvolgens Computer Systems, Silicon Graphics en SAP Nederland.

Bij SAP promoveerde hij naar SAP Global Field Operations, waar hij als Chief Operations Officer en Senior Vice President EMEA Mature Markets verantwoordelijk was voor lokale ondersteuning van de corporate strategie. Bij SAP Nederland werd hij opgevolgd door Angelique de Vries. Sinds 2008 is Ter Laak werkzaam bij IntraLinks.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook