Marion Gout stapt op als CEO bij ProRail

Marion Gout stapt op als CEO bij ProRail

04-04-2014 Vanwege een structuurwijziging bij ProRail heeft Marion Gout-van Sinderen besloten haar functie als CEO van ProRail per 1 juli 2014 neer te leggen.

De raad van commissarissen van ProRail maakt het volgende bekend: 'Met de afronding van de Lange Termijn Spooragenda komt ProRail in een volgende fase van haar ontwikkeling. De onderneming zal transformeren van een zelfstandige overheidsdeelneming naar een uitvoeringsorganisatie onder strakkere regie van het ministerie van Infrastructuur en Milieu.'

Deze wijziging in de aansturing heeft ertoe geleid dat Gout-van Sinderen in overleg met de raad van commissarissen te kennen heeft gegeven haar functie 'in het belang van de onderneming' per 1 juli ter beschikking te stellen.

De raad van commissarissen laat in het persbericht weten Gout-van Sinderen zeer erkentelijk te zijn voor hetgeen zij voor ProRail in de afgelopen paar jaar heeft betekend. 'Zij heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het verscherpen van de focus op de operationele performance van ProRail.'

Lees verder
> Interview met Marion Gout-van Sinderen

Meer over Marion Gout - van Sinderen

Marion Gout-van Sinderen directeur MSNW

Marion Gout-van Sinderen directeur MSNW

08-06-2015 Oud-CEO van Prorail Gout-van Sinderen vervult per 8 juni 2015 de functie van algemeen directeur bij Medisch Specialisten Noord West.

Interview met Marion Gout - van Sinderen

De nevenfunctie van Marion Gout - van Sinderen

De nevenfunctie van Marion Gout - van Sinderen

21-06-2018 In deze rubriek vertellen bestuurders en commissarissen over een bijzondere nevenfunctie die zij vervullen. Marion Gout - van Sinderen is algemeen directeur bij Medisch Specialisten Nood West, maar ook voorzitter van Stichting cultuurpodium Boerderij in Zoetermeer.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook