Marion Helmes treedt af als commissaris bij Fugro

Marion Helmes treedt af als commissaris bij Fugro

20-03-2014 Marion Helmes heeft besloten af te treden als lid van de raad van commissarissen, na de AVA op 6 mei 2014. Antonio Campo wordt voogedragen voor benoeming in de RvC.

Marion Helmes is lid van de raad van commissarissen van Fugro sinds mei 2009. Zij is tevens voorzitter van de raad van bestuur en CFO van Celesio AG. Dit bedrijf is op dit moment betrokken bij een fusieproces. Helmes concludeerde dat zij daardoor niet in staat is voldoende tijd te besteden aan haar rol als lid van de raad van commissarissen van Fugro.

Bedankt
Harrie Noy, de voorzitter van de raad van commissarissen laat weten dat de RvC het besluit van Helmes respecteert. 'Wij zijn haar zeer erkentelijk voor haar bijdrage in de afgelopen jaren.'

 

 

Antonio Campo benoemen
De raad van commissarissen stelt voor Antonio Campo te benoemen tot lid van de raad van commissarissen van Fugro in de komende jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders op 6 mei 2014.

Colombiaan
Campo heeft de Colombiaanse nationaliteit en heeft 28 jaar van zijn professionele loopbaan doorgebracht bij Schlumberger, toonaangevende Oilfield Services bedrijf van de wereld. Verder heeft hij verschillende senior management posities in verschillende delen van de wereld vervuld. Momenteel is hij vice-voorzitter van de raad van bestuur van Basin Holdings, een niet-beursgenoteerd bedrijf dat in de olieveld-dienstverlening zit.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook