Twee nieuwe bestuurders bij Fugro

Twee nieuwe bestuurders bij Fugro

19-11-2012 Wegens het pensioen van bestuurder Jakob Ruegg, zal Fugro Steve Thomson in de raad van bestuur benoemen. Tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders in mei 2013 wordt hij voorgedragen voor benoeming. Mark Heine wordt verantwoordelijk voor de Survey-divisie. 

De aankondiging over de nieuwe bestuurders komt tegelijk naar buiten met het nieuws over het opstappen van CEO Arnold Steenbakker.

Jakob Ruegg
Jakob Ruegg is sinds 1994 in dienst bij Fugro. Daarvoor werkte hij bij Geodetic, dat in hetzelfde jaar door Fugro werd overgenomen. Bij Fugro was Ruegg verantwoordelijk voor de Suvey-divisie. Bij zijn benoeming tot lid van de Raad van Bestuur in 2009 was Ruegg al 65 jaar, maar vanwege het belang van deze afdeling voor Fugro werd hij gevraagd enkele jaren aan te blijven.

Mark Heine
De 39-jarige Mark Heine studeerde aan de TU Delft. Hij werkt sinds 2000 bij Fugro en was onder meer manager operations en data managent en algemeen directeur van Fugro Survey BV. De laatste jaren was Heine Regional Manager Europe-Africa Fugro Survey. Hij zal verantwoordelijk worden voor de Survey divisie van Fugro.

Steve Thomson
De Australiër Steve Thomson werkt sinds 2000 bij Fugro. Hij kwam in dat jaar over van Geoterrex, dat door Fugro is overgenomen. Thomson was voorheen onder meer Global Director van Fugro Airborne Geophysics en COO van Fugro Geophysical Services.

Sinds 2012 is Thomson directeur Geophysical and Geological Services van Fugro Geoscience. Als bestuurder wordt hij verantwoordelijk voor de Subsea Services.

 

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook