Martika Jonk nieuwe commissaris Heijmans

Martika Jonk nieuwe commissaris Heijmans

25-10-2018 Heijmans heeft bekendgemaakt voornemens te zijn Martika Jonk te benoemen als lid van de raad van commissarissen.

Martika Jonk is partner van advocatenkantoor CMS, lid van de raad van commissarissen van Gasunie, lid van de raad van toezicht van het St. Antoniusziekenhuis en lid van de raad van toezicht van het Catharinaziekenhuis.

De benoeming van Jonk hangt samen met het aftreden van Sjoerd van Keulen in april 2019. In voorbereiding hierop wordt de raad van commissarissen tijdelijk uitgebreid naar zes leden. 

Jonk zal worden voorgedragen tijdens een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders op 6 december 2018. Zij wordt voorgedragen voor een termijn van vier jaar, die afloopt na de algemene vergadering van aandeelhouders in 2023.

Interview met Martika Jonk

Board effectiveness in turbulente tijden: 'Praten we eigenlijk over hetzelfde?'

Board effectiveness in turbulente tijden: 'Praten we eigenlijk over hetzelfde?'

28-09-2022 De ervaren commissarissen die we lieten discussiëren over board effectiveness in tijden van turbulentie en transitie, hebben met elkaar gemeen dat ze het bestuur graag willen uitdagen om in turbulente tijden aansluiting te houden bij de maatschappij en om positieve impact te maken. Bottom line: dat lukt pas als strategische sessies daadwerkelijk bij het begin beginnen. ‘Wat verstaan we nou eigenlijk onder duurzaamheid, social responsibility of inclusie? Let maar op, je krijgt verschillende antwoorden – hoe weet je dan of de ambities hetzelfde zijn?’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook