Maurits Duynstee benoemd tot Head of ING Wholesale Banking Netherlands

Maurits Duynstee benoemd tot Head of ING Wholesale Banking Netherlands

13-10-2016 Duynstee is per 1 november 2016 benoemd tot Head of ING Wholesale Banking Netherlands. Hij wordt ook lid van de directie van ING Bank Nederland en van het ING Wholesale Banking Executive Team.

Maurits Duynstee is sinds zes jaar Directeur Corporate Clients & Products in Nederland en is als Global Co-head wereldwijd verantwoordelijk voor Corporate Finance bij ING. Als nieuw hoofd voor Wholesale Banking in Nederland zal hij zich gaan richten op het verstevigen van de klantrelaties in de Nederlandse zakelijke markt door de internationale productexpertise van Wholesale Banking mee te nemen naar middelgrote bedrijven in Nederland.

Om het aanbod voor zakelijke klanten in Nederland verder uit te breiden, wordt Duynstee nu ook direct verantwoordelijk voor de product- en coverage teams voor Real Estate Finance, Structured Acquisition Finance en Financial Institutions in Nederland. Hij blijft leiding geven aan ING Corporate Clients & Products in Nederland en zet ook zijn verantwoordelijkheid voort als Co-head Corporate Finance wereldwijd.

Meer over Maurits Duynstee

Maurits Duynstee vertrekt bij Deutsche Bank

Maurits Duynstee vertrekt bij Deutsche Bank

21-11-2018 Maurits Duynstee vertrekt bij financieel dienstverlener Deutsche Bank, waar hij januari dit jaar aantrad.

Maurits Duynstee van ING naar Deutsche Bank

Maurits Duynstee van ING naar Deutsche Bank

28-09-2017 Maurits Duynstee, hoofd Wholesale Banking bij ING Nederland, stapt over naar Deutsche Bank. Hij zal ING per 31 december 2017 verlaten.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook