Monique Noomen-Greve stopt als algemeen directeur bij EIFFEL

Monique Noomen-Greve stopt als algemeen directeur bij EIFFEL

07-02-2020 Op 6 februari kondigt Eiffel aan dat Monique Noomen-Greve haar rol als algemeen directeur na ruim twintig jaar neerlegt. Op 1 april 2020 zal zij uit het bestuur stappen en als commissaris toetreden. Gert-Jan Meppelink, voormalig lid van het executive committee van ABN Amro, zal Noomen-Greve opvolgen als algemeen directeur.

Ruim twintig jaar geleden startte Monique Noomen-Greve bij Eiffel. Zij vervulde diversie functies, waarna ze in 2006 als algemeen directeur aantrad. ‘Ruim 20 jaar heb ik trots deel uitgemaakt van Eiffel, voor mij het mooiste bedrijf ter wereld. Met de ambitieuze groeiplannen en recente versterkingen van het directieteam voelde het goed om ruimte te maken voor nieuw leiderschap. Ik kijk ernaar uit om in mijn rol als commissaris betrokken te blijven en Eiffel succesvol verder te zien groeien’, aldus Monique.

Gert-Jan Meppelink heeft de afgelopen vijfentwintig jaar verschillende leidinggevende rollen gehad bij Randstad en ABN Amro. Zijn laatste functie was lid van het executive team van ABN Amro. Op 1 augustus 2019 legde hij deze functie neer. Meppelink zal samen met Erik Schut, Bram van Beetz en Karima van Zadelhoff-Charrat het directieteam van Eiffel vormen.

Monique Noomen-Greve interviewt geregeld voor Management Scope. Recent interviewde zij Hans Schutte van DUO over digitale dienstverlening en Vincent Roozen van de gemeente Rotterdam over de transitie naar een open cultuur.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook