Monique Noomen - Greve

Monique Noomen - Greve

Managing director bij Eiffel


Personalia

Naam: Monique Noomen - Greve

Nationaliteit: Nederlandse

Is dit uw profiel en heeft u vragen, opmerkingen of wijzigingen? Neem dan contact met ons op Contact

Huidige functies Monique Noomen - Greve

  • 2006 - heden Managing director, Eiffel
  • - heden Moderator, ELP (European Leadership Platform)
  • - heden Bestuurslid, The Economic Board Arnhem Nijmegen
  • - heden Initiator, DNA (Directie Netwerk Arnhem)

Loopbaan Monique Noomen - Greve

  • 2004 - 2006 Commercieel directeur, Eiffel
  • 2000 - 2004 Directeur, Eiffel
  • 1999 - 2004 Directeur divisie Banken & Verzekeraars, Eiffel

Opleiding Monique Noomen - Greve

  • Nederlands Recht, Universiteit van Amsterdam, Amsterdam

Overige vermeldingen

Na haar studie Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam ging Monique Noomen-Greve aan de slag bij advocatenkantoor Hopkins & Sutter in Chicago. Ook heeft zij ervaring opgedaan in Nederland bij een beleggingsmaatschappij en een gerechtsdeurwaarderkantoor.

In 1999 kwam kwam Noomen-Greve in dienst bij Eiffel. Binnen een tijdsbestek van vijf jaar wist zij op te klimmen van juridisch projectmedewerker tot lid van de algemene Eiffel directie.

Op 1 oktober 2006 werd Monique Noomen-Greve aangesteld als Managing Director bij Eiffel, dienstverlener voor juridische, financiële en procesmatige zaken.

Ten tijde van haar benoeming bij Eiffel zei Monique Noomen-Greve dat ze haar positie als vrouw en moeder, met het oog op haar ambities, absoluut niet ervoer als een beperking.

‘Vrouwen creëren vaak hun eigen plafond. Als je de zaken goed organiseert - en dat geldt voor vrouwen én mannen - dan zijn het niet de omstandigheden die de grenzen bepalen, maar je eigen drive en mogelijkheden.

Trivia

Monique Noomen-Greve is getrouwd en heeft drie kinderen. Naast de passie voor haar gezin houdt ze van hardlopen en tennis.

Noomen-Greve is interviewer voor Management Scope.

Interviews door Monique Noomen - Greve

magazines_artikelen/Schutte01v.jpg

Hans Schutte (DUO) loopt tegen de grenzen van digitale transformatie aan

Sinds hij bijna drie jaar geleden aantrad als directeur-generaal van de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) is Hans Schutte zich veel sterker bewust van de kansen en mogelijkheden van digitale dienstverlening, maar ook van de grenzen. ‘De regelgeving is zo complex dat er altijd mensen zijn die niet in de systemen passen.’


Lees verder

2019-12-18 08:00:03

magazines_artikelen/Roozen09v.jpg

Vincent Roozen: 'We sturen veel minder vanuit de ambtelijke hiƫrarchie'

Hij wil aanjager zijn van de transitie van een gesloten naar een meer open cultuur en hij pleit voor een betere balans tussen verantwoording afleggen, kansen pakken en risico’s nemen. Vincent Roozen, de hoogste ambtenaar van de gemeente Rotterdam, over het managen van de publieke zaak: ‘Woorden als co-creatie en responsieve overheid geven aan dat we zaken niet van bovenaf maar in samenspraak regelen.’


Lees verder

2019-10-30 08:00:00

magazines_artikelen/Markerink08v.jpg

Henk Markerink (Johan Cruijff ArenA): 'Transformatie moet top of mind zijn'

Een kathedraal in een gebied waar voetbal de religie is. Zo omschrijft directeur Henk Markerink zijn werkplek, de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Sinds de opening in 1996 is de ArenA voortdurend in transitie. ‘Het stadion van nu lijkt in niets op het stadion dat destijds werd geopend.’


Lees verder

2019-10-03 08:00:13

Monique Noomen - Greve

Interview met Monique Noomen - Greve

In gesprek over succesvol transformeren

Een innerlijke drang om steeds beter te worden: dat is het geheim achter succesvol transformeren, aldus oprichter Ferdi van Dommelen en managing director Monique Noomen-Greve van Eiffel. Dat brengt soms moeilijke beslissingen met zich mee: ‘Je moet een goede balans zien te vinden tussen vernieuwing en behoud.’
 

Gepubliceerd op 09-03-17

Lees artikel
facebook