Monique Noomen - Greve

Monique Noomen - Greve

Managing director bij Eiffel


Personalia

Naam: Monique Noomen - Greve

Nationaliteit: Nederlandse

Is dit uw profiel en heeft u vragen, opmerkingen of wijzigingen? Neem dan contact met ons op Contact

Huidige functies Monique Noomen - Greve

  • 2006 - heden Managing director, Eiffel
  • 2006 - heden Lid raad van advies, Europees Instituut Interim Management Nyenrode EIIM

Loopbaan Monique Noomen - Greve

  • 2004 - 2006 Commercieel directeur, Eiffel
  • 1999 - 2004 Directeur divisie Banken & Verzekeraars, Eiffel
  • 2000 - 2004 Directeur, Eiffel

Opleiding Monique Noomen - Greve

  • Nederlands Recht, Universiteit van Amsterdam, Amsterdam

Overige vermeldingen

Na haar studie Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam ging Monique Noomen-Greve aan de slag bij advocatenkantoor Hopkins & Sutter in Chicago. Ook heeft zij ervaring opgedaan in Nederland bij een beleggingsmaatschappij en een gerechtsdeurwaarderkantoor.

In 1999 kwam kwam Noomen-Greve in dienst bij Eiffel. Binnen een tijdsbestek van vijf jaar wist zij op te klimmen van juridisch projectmedewerker tot lid van de algemene Eiffel directie.

Op 1 oktober 2006 werd Monique Noomen-Greve aangesteld als Managing Director bij Eiffel, dienstverlener voor juridische, financiële en procesmatige zaken.

Ten tijde van haar benoeming bij Eiffel zei Monique Noomen-Greve dat ze haar positie als vrouw en moeder, met het oog op haar ambities, absoluut niet ervoer als een beperking.

‘Vrouwen creëren vaak hun eigen plafond. Als je de zaken goed organiseert - en dat geldt voor vrouwen én mannen - dan zijn het niet de omstandigheden die de grenzen bepalen, maar je eigen drive en mogelijkheden.

Trivia

Monique Noomen-Greve is getrouwd en heeft drie kinderen. Naast de passie voor haar gezin houdt ze van hardlopen en tennis.

Noomen-Greve is interviewer voor Management Scope.

Interviews door Monique Noomen - Greve

magazines_artikelen/van-Leuven02k.jpg

Managing director Patrick van Leuven van Hoogwegt International: 'We proberen plat te blijven'

Al ruim twee decennia loopt Patrick van Leuven dagelijks het hoofdkantoor van zuivelhandelaar Hoogwegt International in het Arnhemse Rijnpoort-gebouw binnen. Na al die jaren vindt hij zijn werk in de onderneming, die van kleine familiefirma tot wereldwijd opererend miljardenbedrijf uitgroeide, nog steeds leuk. ‘Ik geniet hier echt van.’


Lees verder

2019-02-14 08:00:51

magazines_artikelen/Velthuizen01k.jpg

UMC Utrecht-bestuurder Mirjam van Velthuizen: 'Ziekenhuisbezoek wordt zeldzaam'

Als lid van de raad van bestuur van het UMC Utrecht houdt Mirjam van Velthuizen-Lormans zich bezig met preventie en met innovaties die het leven van de patiënt makkelijker maken. Zorg op afstand, bijvoorbeeld. Hoe krijg je bij zo’n transformatie de organisatie mee? ‘Het begint met luisteren en kijken.’


Lees verder

2018-12-19 14:00:59

magazines_artikelen/Does10k.jpg

Erik Does: 'Ecologie en economie kunnen best samen'

Een grote overname, de bouw van een nieuw distributiecentrum en een wereldwijde kruistocht tegen landbouwgif en plastic. Erik Does, directeur van Udea (de moederorganisatie van de Ekoplazawinkels) over de uitdagende transformatie van een biologische supermarktketen die ooit begon als reformzaak. ‘Ik stuur minder op concrete resultaten dan misschien zou moeten.’


Lees verder

2018-11-29 08:00:55

Monique Noomen - Greve

Interview met Monique Noomen - Greve

In gesprek over succesvol transformeren

Een innerlijke drang om steeds beter te worden: dat is het geheim achter succesvol transformeren, aldus oprichter Ferdi van Dommelen en managing director Monique Noomen-Greve van Eiffel. Dat brengt soms moeilijke beslissingen met zich mee: ‘Je moet een goede balans zien te vinden tussen vernieuwing en behoud.’
 

Gepubliceerd op 09-03-17

Lees artikel
facebook