Veranderingen raad van bestuur Randstad

Veranderingen raad van bestuur Randstad

03-06-2022 Randstad heeft op 3 juni bekendgemaakt haar bestuur per 1 september 2022 te versterken met Myriam Beatove als chro en Audra Jenkins als chief equity officer. Ook zal Martin de Weerdt per 1 augustus de rol van cio op zich nemen. Cdo René Steenvoorden zal per 1 oktober 2022 terugtreden uit de rvb.

Myriam Beatove trad in 2009 in dienst bij Cargill en is sinds 2020 de chro. Na het behalen van haar master in business engineering aan de Universiteit van Luik, begon Beatove haar carrière als external auditor bij Accenture. Daarna heeft ze 13 jaar gewerkt voor het Belgische Anheuser-Busch InBev, waarvan de laatste drie jaar als vice president human resources.

De Amerikaanse Audra Jenkins zal de nieuwe functie van chief equity officer op zich nemen. Jenkins kwam in 2008 bij Randstad Noord-Amerika en heeft als chief diversity & inclusion officer diversiteit en inclusie verankerd in de bedrijfsdoelstellingen van de organisatie. In haar nieuwe rol zal Jenkins Randstad helpen om wereldwijd verandering teweeg te brengen. Momenteel is Jenkins ook advisory board member bij de Diversity Executive Leadership Academy en board member bij het Georgia diversity council.

Ceo Sander van ’t Noordende en voorzitter van de raad van commissarissen Wout Dekker zijn verheugd over de aanstellingen van Myriam Beatove en Audra Jenkins. Van ’t Noordende licht toe: ‘Als een bedrijf dat is gebouwd voor en rond mensen, stellen deze benoemingen ons in staat ons te concentreren op het creëren van een omgeving waarin onze mensen het gevoel hebben erbij te horen en daarom het allerbeste kunnen leveren voor ons talent en onze klanten.’

Martin de Weerdt zal vanuit Accenture naar Randstad komen als nieuwe cio. De Weerdt heeft sinds 2009 diverse rollen vervuld binnen Accenture en is de huidige SAP lead Utilities industries Europe/Quality & Risk management Europe. De Weerdt heeft Business Economics gestudeerd aan de Universiteit van Rotterdam.

Van ’t Noordende is ook enthousiast Martin de Weerdt welkom te heten in het team om de IT-transformatie te realiseren. 'Zijn ervaring en kennis zullen Randstad vooruit helpen. We bevinden ons op een opwindend keerpunt in de wereld van werk, met technologie die meer snelheid, schaal en wendbaarheid mogelijk maakt om meer mensen te matchen met zinvolle rollen dan ooit tevoren.'

Scheidend cdo René Steenvoorden trad in 2016 in dienst bij Randstad en werd in 2020 lid van de raad van bestuur. Steenvoorden wordt bedankt voor zijn jarenlange inzet voor het bedrijf en Randstad wenst hem succes in de toekomst. ‘Onze digitale transformatie begon onder zijn leiding en we versnellen snel’, aldus van ’t Noordende.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook