Ahold Delhaize-cfo Natalie Knight vertrekt

Ahold Delhaize-cfo Natalie Knight vertrekt

11-01-2023 Op 10 januari is bekendgemaakt dat chief financial officer Natalie Knight vertrekt bij Ahold Delhaize. Het supermarktconcern geeft aan dat Natalie Knight carrièremogelijkheden in Amerika nastreeft. Gedurende haar opzegtermijn van 6 maanden wordt gezocht naar een passende opvolger.

Natalie Knight is cfo van Ahold Delhaize sinds 2020. Ceo Frans Muller reageert op haar vertrek: "Hoewel haar tijd bij Ahold Delhaize kort is geweest, respecteer ik Natalie's beslissing om na meer dan 25 jaar in Europa haar gezin terug naar de Verenigde Staten te verhuizen. Tijdens haar periode hier heeft Natalie een positieve invloed gehad op onze onderneming: ze heeft gezorgd voor een betere afstemming binnen de financiële functie, ons Save for our Customers-programma gevoed en de financiële rapportage en communicatie naar een hoger niveau getild. Haar passie voor duurzaamheid en diversiteit heeft ertoe bijgedragen dat deze onderwerpen in ons hele bedrijf zijn doorgedrongen. Ik kijk uit naar onze verdere samenwerking in de komende maanden bij de verdere uitvoering van onze Leading Together-strategie."

Natalie Knight noemt het een eer te hebben mogen werken voor Ahold Delhaize, tijdens de COVID-19 pandemie in het specifiek. Zij geeft aan trots mee te hebben gewerkt aan de resultaten dat de financiële stabiliteit van het bedrijf is gewaarborgd, de winstgevendheid van e-commerce is bevorderd en toekomstgerichte investeringen zoals duurzaamheid is verhoogd. Ook geeft ze aan uit te kijken naar de verdere samenwerking met Frans Muller en het team, om een soepele overgang te waarborgen en haar opvolger te helpen identificeren.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook