Paul Boomkamp vanaf september 2015 CFRO bij PGGM

Paul Boomkamp vanaf september 2015 CFRO bij PGGM

21-05-2015 Onder voorbehoud van goedkeuring door De Nederlandsche Bank vervangt Boomkamp de huidige CFRO Paul Loven per 1 september 2015.

Aantreden Boomkamp
Paul Boomkamp wordt per 1 september 2015 de nieuwe Chief Financial & Risk Officer (CFRO) en lid van het Executive Committee van pensioenuitvoerder PGGM. Hiermee volgt Paul Boomkamp de huidige CFRO van PGGM Paul Loven op. Boomkamp startte zijn carriere in 1993 bij Shell en was achtereenvolgens werkzaam bij McKinsey, AXA en Aegon. Momenteel is Boonkamp lid van de Raad van Bestuur van het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven. Else Bos, CEO van PGGM, zegt verheugd te zijn over de benoeming van Boonkamp door zijn ervaring in verschillende omgevingen, zowel in de financiële sector als in de gezondheidszorg.

De benoeming van Paul Boomkamp is onder voorbehoud van goedkeuring door De Nederlandsche Bank.

Aftreden Loven
Paul Loven vervult sinds 2009 de functie van CFRO bij PGGM en zal per september 2015 vertrekken om een eigen coachings- en bestuursadviespraktijk op te bouwen. Else Bos laat weten dat zij alle begrip heeft voor het aftreden van Loven omdat hij nu zijn passie kan volgen, namelijk het coachen en begeleiden van mensen. Volgens Bos heeft Paul Loven de portefeuille finance en risk een volwaardige positie binnen PGGM gegeven, waardoor hij deze nu stabiel kan overdragen.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook