Pieter Verboom nieuwe CFO RFS Holland Holding

12-10-2012

Pieter Verboom nieuwe CFO RFS Holland Holding

Pieter Verboom is per 15 oktober 2012 benoemd tot CFO van RFS Holland Holding, de moedermaatschappij van onder andere Wehkamp.nl, Create2fit.nl en Fonq.nl.

 

Pieter Verboom is door de Raad van commissarissen van RFS aangesteld. Verboom was tot mei 2012 CFO van Schiphol Group. Na een vijftienjarig dienstverband pensioneerde hij aldaar op 62-jarige leeftijd. Tijdens zijn dienstverband bij Schiphol werd hij o.a. benoemd tot CFO van het jaar (categorie 'niet-beursgenoteerd'). Verboom werd bij Schiphol opgevolgd door Els de Groot.

Pieter Verboom is tevens lid van de raad van commissarissen van TenneT en VastNed Retail.

RFS Holland Holding, marktleider on line winkelen in Nederland, is eigendom van o.a. Ad Scheepbouwer (commissaris RFS) en Paul Nijhof (CEO Wehkamp.nl). RFS is de houdstermaatschappij van Wehkamp.nl, Lacent, Create2Fit.nl en Fonq.nl. De jaaromzet (boekjaar 2011/12) van RFS bedroeg € 548 miljoen. RFS realiseerde een operationele resultaat van € 60 miljoen. Het bedrijf heeft 830 mensen in dienst.

Lees ook
> Pieter Verboom met pensioen
> Schiphol weerlegd beschuldiging boekhoudfraude
> Els de Groot opvolger Pieter Verboom

Meer over Pieter Verboom

Pieter Verboom commissaris bij Tennet

Pieter Verboom commissaris bij Tennet

Pieter Verboom is op 18 september 2012 benoemd tot commissaris bij Tennet. Hij zal tevens deel uit maken van de auditcommissie. Verboom volgt Cees Griffioen op, die in juni reglementair is afgetreden.

Schiphol CFO Pieter Verboom met pensioen

Schiphol CFO Pieter Verboom met pensioen

Pieter Verboom, CFO van Schiphol, gaat in 2012 met pensioen. Dat heeft de Raad van Commissarissen (RvC) van de luchthaven vandaag bekendgemaakt.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

facebook