Roel Vollebregt vertrekt bij BAM Groep

Roel Vollebregt vertrekt bij BAM Groep

03-06-2020 Koninklijke BAM Groep heeft op 3 juni 2020 bekendgemaakt dat Roel Vollebregt zijn functie als coo voor de business line Infra en lid van het executive committee per direct neerlegt.

Roel Vollebregt was sinds 2019 coo voor de business line Infra en lid van het executive committee. Hij was daarvoor lange tijd divisiedirecteur en regiodirecteur en startte in 1999 bij BAM Groep. Hij heeft aangegeven zijn loopbaan buiten BAM Groep te willen vervolgen. Hij zegt hierover: "BAM Groep zal dit jaar onder een nieuwe ceo een nieuwe strategische periode ingaan en daarmee is voor mij een passend moment gekomen om een nieuwe uitdaging buiten BAM Groep aan te gaan."

> Lees ook: Roel Vollebregt over zijn eerste honderd dagen als coo businessline infra van Koninklijke BAM Groep

De raad van bestuur is gestart met de selectieprocedure voor de nieuwe coo voor de business line Infra. Tot een opvolger is benoemd, zal Simon Finnie (momenteel chief business excellence officer en lid van het executive committee) deze functie ad interim vervullen.

Het executive committee van BAM Groep wordt per 3 juni 2020 gevormd Joost Nelis, Simon Finnie en Sven Van de Wynkele.

Interview met Roel Vollebregt

De eerste 100 dagen als coo businessline infra van Koninklijke BAM Groep

De eerste 100 dagen als coo businessline infra van Koninklijke BAM Groep

27-11-2019 'Ik ben het liefst een meewerkend bestuurder', zegt Roel Vollebregt over zijn eerste honderd dagen als coo businessline infra van Koninklijke BAM Groep.

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook