Twee nieuwe commissarissen ASR

Twee nieuwe commissarissen ASR

20-03-2018 ASR Nederland is voornemens om Stephanie Hottenhuis (foto) en Sonja Barendregt - Roojers tijdens de algemene vergadering van aandeelhouders op 31 mei 2018 voor te dragen als leden van de raad van commissarissen.

Stephanie Hottenhuis was van 2012 tot begin maart 2018 lid van de raad van bestuur van Arcadis. Sinds 2013 is zij lid van de raad van commissarissen van TenneT.

> Lees ook: Arcadis wijzigt organisatiestructuur

Sonja Barendregt-Roojers was lange tijd werkzaam bij PwC en is sinds 2017 lid van de raad van commissarissen van de Volksbank.

Kick van der Pol, voorzitter van de raad van commissarissen, zegt over de benoemingen het volgende: ‘Met de komst van Sonja Barendregt en Stephanie Hottenhuis wordt de RvC versterkt met een flinke dosis ervaring en expertise. Sonja is een zwaargewicht op het gebied van financiën en Stephanie voegt kennis toe op het terrein van het besturen van beursgenoteerde bedrijven, klantgerichtheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarnaast ben ik er trots op dat we met de toetreding van deze twee dames de verhouding tussen mannen en vrouwen in de RvC naar 50% gaat.’

De Nederlandsche Bank heeft goedkeuring verleend voor beide benoemingen. 

> Bekijk hier: Samenstelling raad van commissarissen ASR

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook