Steven van Schilfgaarde interim CFO bij KPN

Steven van Schilfgaarde interim CFO bij KPN

13-09-2013 Steven van Schilfgaarde volgt tijdelijk Eric Hageman op, die maandag aankondigde per direct zijn functie als financieel directeur neer te leggen.

Steven van Schilfgaarde zal tijdelijk bij KPN verantwoordelijk worden voor de afdelingen Control en Reporting, Accounting, Fiscale Zaken en Treasury. De Raad van Commissarissen geeft aan zo spoedig mogelijk een permanente opvolger te benoemen.

Eelco Blok
'Steven van Schilfgaarde had het voornemen om per 1 oktober 2013 KPN te verlaten en daarom ben ik blij met zijn langere commitment aan KPN. Met zijn benoeming tot interim CFO hebben we een ervaren financiele executive aan boord. Hij zal verantwoordelijk worden voor het grootste deel van de CFO-portefeuille en zal een belangrijke support bieden aan de financiele organisatie van KPN', aldus KPN-CEO Eelco Blok.

Vertrek Hageman
Schilfgaarde volgt Eric Hageman op, die maandag is vertrokken. Hageman was sinds januari 2012 interim CFO en sinds eind 2012 CFO, nadat Carla Smits-Nusteling vertrok bij KPN. Hageman vertrekt om persoonlijke redenen, meldde KPN maandag.

Lees verder
> Eric Hageman vertrekt als CFO bij KPN
> Carla Smits-Nusteling vertrekt bij KPN

 

Interview met Steven van Schilfgaarde

Paul Smits & Steven van Schilfgaarde over digitale transitie

Paul Smits & Steven van Schilfgaarde over digitale transitie

15-03-2018 Havenbedrijf Rotterdam en Royal FloraHolland transformeren en in hun kielzog doet de hele keten mee. Cfo Paul Smits en ceo Steven van Schilfgaarde merken dat de sense of urgency toeneemt. Gelukkig maar: ‘Iedereen móet mee met de digitale agenda. Pas als iedereen daartoe bereid is, kun je meters maken.’

Blijf op de hoogte van wisselingen en trends in de boardroom.

Ontvang elke dinsdag en donderdag onze nieuwsbrief.

Nee bedankt
facebook